Diverse opdrachtgevers

De BRON-projecten hebben verschillende opdrachtgevers; soms in de medische sector, soms in het bedrijfsleven of in het onderwijs, of rechtstreeks vanuit de behoefte van patiënten
of patiëntenverenigingen. Ook treedt BRON Campus op als zelfstandig initiator van projecten.

De gemene deler in alle projecten is de toepasbaarheid van onderzoeksresultaten, en het concreet vinden van partijen om die toepassingen op grotere schaal mogelijk te maken.

BRON is een snelgroeiend netwerk, proactief bezig met een dringend vraagstuk.

Deelnemen

Iedereen die werkt op een vakgebied dat raakvlakken kán hebben met de oncologie, is welkom bij BRON Campus. Dus niet alleen medisch professionals zoals farmaceuten, oncologen en diëtisten, maar ook 3D-printerexperts, imagineers, serious-game-specialisten en big data-analisten. Zolang de expertise die zij inbrengen maar een bijdrage kan leveren aan een BRON Campus-project dat de oncologie naar een nóg hoger niveau tilt.

Bovendien staat BRON Campus open voor patiënten en patiëntorganisaties die tegen een probleem aanlopen of een ervaring willen delen. Iedere ervaring kan een uitgangspunt vormen van een nieuw BRON-project.

Onze BRON Code

 Oncologie vraagt om een innovatieve, grenzeloze, duurzame benadering. Waarbij allerlei partijen uit allerlei sectoren intensief samenwerken als nooit tevoren.

Wij als BRON Campus willen hiervoor een plaats creëren. Een broedplaats. Een community. Een fysieke open source. Een plek waar verrassende verbindingen tot leven komen. Een bron van kennis, van inspiratie, van vernieuwing.

Wij willen actief bijdragen aan de bron. En we kunnen vrijelijk putten uit de bron. We stellen onze kennis open voor elkaar en werken zonder grenzen. Zo verleggen we samen de grenzen van de oncologische zorg.

Zo creëren we samen unieke, betekenisvolle, baanbrekende innovaties. De waarde die we daarbij creëren, vloeit terug naar de bron.

Contactgegevens

KvK:66819954

Gevestigd:
Heerbaan 4, 4817 NL Breda

Contact
info@broncampus.eu
www.broncampus.eu

Stichting BRON Campus is opgericht als publiek-privaat samenwerkingsverband. De partners van BRON Campus financieren deels bestaande en toekomstige BRON-projecten.

BRON Campus werkt samen met bedrijven, onderwijs, wetenschap, overheid en de medische wereld. Met als doel om barrières in kennisuitwisseling weg te nemen, zodat patiënten nóg sneller, beter en duidelijker geholpen worden.

Is uw interesse gewekt? Wij treden graag met u in contact.

    Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

    [rev_slider alias=”contact-bottom” /]